Montaj gresie portelanata terasa

Montarea gresiei de exterior, pe terasa casei

montaj-gresie-terasa-101

Discutam despre montarea gresiei de exterior, care este folosita in general pentru finisarea teraselor casei.

Alegerea firmei care iti va monta gresie.

Ca o prima recomandare pe care o putem face, aveti mare grija la alegerea firmei care iti va monta gresie (si faianta) de exterior dar si de interior.

Imaginea finisajelor din bai, bucatarii, terase etc; depinde foarte mult de felul in care a fost montata gresie si faianta.

Asadar, in principiu, cel mai bine ar fi sa alegi firma printr-o recomandare s-au cu un portofoliu bogat in asemenea lucrari, inainte de a incepe montarea.

Alegerea gresiei de exterior:

Exista magazine specializate in care vei o gama variata de modele de gresie de exterior.

Asigura-te ca tipul de gresie pe care il alegi sa fie de exterior, astfel, in zilele geroase de iarna, gresie de interior montata la la exterior va crapa sau va plesni.

Subsidiara din Romania a companiei spaniole Undefasa - importator furnizor de materiale de finisare din ceramica si piatra naturala - este singura reprezentanta a unei companii din Spania care detine un depozit pe plat autohton.

Acesta dispune de o capacitate de peste 100. 000 mp placi ceramice si peste 200.000 de elemente de decor aferente, disponibile permanent in stoc, astfel incat livrarile sa fie efectuate in maximum de 48 de ore de la comanda, catre partenerii aflati in orice zona di Romania.

Colaboratori Undefasa Romania se pot aproviziona atat din depozitul din Capitala, cat si direct de la fabrica din Spania, amplasata in proximitatea orasului Valencia.

Alegerea culorilor pentru gresie de exterior.

Sigur ca da, aici discutam din nou despre gusturi, insa tot noi stim ca gusturile nu se discuta.

Asadar, ramane doar sa alegem culorile care sa fie in armonie cu restul terasei.

Placile de gresie au dimensiuni diferite, iar alegerea tipului de gresie din acest punct de vedere va trebui facuta in functie de dimensiunile terasei in care este montata.

Pentru un aspect placut, intr-o terasa de mici dimensiuni vor fi potrivite placile de gresie in format mic, in schimb intr-o terasa de dimensiuni mai mari este indicat sa fie folosite placile de gresie mari.

De unde pornim montarea gresiei?

Un detaliu important, de care ar fi pacat sa nu tinem cont la montare, este marginea din care se porneste.

In acea margine placile de gresie vor fi intregi, iar in marginea opusa, in cele mai dese cazuri, placile vor fi taiate.

Intr-o camera, bucataria de exemplu, ar trebui sa tinem cont de mobilarea ce va urma sa fie facuta, astfel incat placile taiate sa ajunga sub obiectele de mobilier, spre exemplu sub blatul de bucatarie.

In terasa vom tine cont de balustrada (careva putea ascunde marginea exterioara) sau de usa de iesire in terasa.

Adezivi folositi pentru montarea gresiei la exterior sunt adezivi speciali pentru gresie si faianta, rezistenti la temperaturi scazute.

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa it@ionitaconstruct.ro

Toate aceste produse la gasiti la doar un click distanta: www.davideo.ro