Montaj bisazza in sauna

Montaj BISAZZA in Sauna model AUREO 20×20 mm

Montaj mozaic Bisazza.

Mosaicul este o tehnica ce a fost cunoscuta in cele mai vechi timpuri.

In timpul Renasterii era considerat cea mai rezistenta forma de pictura, asta pentru ca pietricele minuscule, asezate cu mare rabdare si maiestrie, puteau reda perfect un tablou, puteau fi montate la interior in bucatarii, bai, pardoseli, iar pentru fatade exterioare ale cladirilor, supuse intemperiilor, era necesara o forma de decoratie foarte durabila.

Mosaicul de sticla este un finisaj deosebit de atragator, folosit in special la placarea bucatariilor, bailor, saunelor si a piscinelor.

Montajul mosaicului de sticla necesita o atentie sporita, daca dorim sa obtinem suprafete netede cu aspect impecabil.

Inainte de a incepe montajul controlati cutiile care contin materialul Bisazza si asigurati-va ca aveti cantitatea suficienta pentru a finaliza lcrarea.

Pe fiecare cutie veti gasi in scris lotul,  culoarea si alte date referitoare la comanda care vor ajuta in cazul in care doriti sa comandati produs din acelasi lot.

In primul rand trebuie sa ne asiguram ca suprafata pe care urmeaza sa aplicam mosaicul este perfect neteda si curata si ca dispunem de toate uneltele necesare acestei operatiuni:

Nivela, nivela laser, creion, spatula pentru intinderea adezivului pe suport si pentru nivelare, mistrie pentru a regulariza rostul dintre placute de mosaic, spaclu de cauciuc moale pentru a finaliza faza de montaj, cleste de taiat si discul diamantat pentru taierea placutelor de mosaic.

Inainte de a incepe montajul trebuie studiat bine suportul pe care acesta se va face (ciment, marmura, gips-carton, fier, lemn sau alt tip de suport) si trebuie tinut cont ca fiecare suport in parte necesita o pregatire diferita.

Suportul trebuie sa fie drept si regulat, trebuie sa fie consistent si stabil.

Pentru a obtine rezultate pozitive la lipirea mosaic-ului trebuie sa utilizati materialele recomandate din punct de vedere tehnic.

Urmati in tocmai schemele de montaj gasite in cutiile Bisazza.

Pentru a obtine rezultatul dorit in lipirea mosaic-ului Bisazza nu sunt suficienti profesionistii si expertii in montaj ci veti avea nevoie de produsele si de uneltele necesare montajului.

Preparam adezivul flexibil de culoare alba, destinat aplicarii mosaic-ului de sticla. Atentie!

In cazul placilor de mosaic de sticla transparente nu este indicat sa se foloseasaca adeziv de alta culoare, acesta va modifica nuanta mosaic-ului, schimbandu-i radical aspectul.

Transportati si depozitati cutiile Bisazza intodeauna in pozitie orizontala si in locuri ferite de umiditate si de ploaie.

Montajul se va face in locuri cu temperaturi cuprinse intre 5 grade si maxim 30 de grade Celsius.

O persoana care stie sa monteze mosaic este accea care monteaza in asa fel incat rosturile dintre placute raman acelasi pe toata suprafata montata.

In cazul in care doriti sa puneti intrebari legate de sistem sau de alta natura, accesati adresa de email  it@ionitaconstruct.ro

Toate aceste produse si sisteme le gasiti la doar in click distanta: www.davideo.ro