Manopera

Experienta dobandita de echipele noastre pe piata  constructiilor impreuna cu buna gestionare a costurilor de executie ne recomanda ca o companie cu un foarte bun raport calitate / pret.

Doriti un pret estimativ al lucrari pe care v-ati propus-o? Nimic mai sinpu:  aveti nevoie de un plan al spatiului, dupa care noi vom calcula un deviz estimativ  fara a vedea efectiv spatiul. Apoi vom discuta cu dumneavoastra despre tipul de lucrari pe care le preconizati. Devizul de manopera si materiale vor aproxima pretul lucrarilor d-vs cu o marja de eroare de 5-10 % neprevazute, inflatie lucrari ascunse etc.

In cadrul devizului, fiecare lucrare din manopera va avea un pret calculat pe UM.  In functie de suprafete, complexitatea si tipul lucrarilor efectuate, costul total pentru amenajarea unui apartament mediu de bloc poate varia intre 6000 de ron si 44 000 de ron, (in functie de complexitatea lucrarii)

Doriti doar o igenizare?

Doriti o zugraveala pentru a vinde sau inchiria apartamentul?

Sau poate doriti reamenajare totala a spatiului?

Un nou concept de distributie al camerelor?

Un design original de interior?

Sau decorari ale peretilor si plafoanelor, pentru ca acasa visatii sa va regasiti liniste, confortul si un spatiu care sa va reprezinte.

Nu trebuie sa va sperie calculul pe UM, devizul este calculat in functie de necesitatile clientului, astfel incat daca bugetul in care nu corespunde schinbarilor pe care le doriti sa le efectuati, gasim soluti alternative pentru ca efectul vizual sa fie scelasi, insa cu costuri mai mici.

Stim sa ne adaptam si sa utilizam fiecare operatie in parte sa aiba un aspect de excepti, chiar si cu un buget minim.

Ideal este ca unul dintre mesteri nostri sa poata vizita spatiul pentru a vedea situatia actuala si pentru a discuta cu dumneavoastra  efectiv care sunt planurile  de amenajare.

Chiar daca aceasta vizonare nu este neaparat necesara sau nu este posibila pentru dumneavoastra in prima faza a evaluarii, aceasta va trebui totusi facuta inainte de a semna contractu de presteari servicii.

Toate preturile pentru manopera sunt calculate pe UM, astfel incat se plateste exact cea ce se munceste.

Costurile totale de amenajari variaza foarte  mult pentru ca difera amploarea lucrarilor.

Vrei un deviz estimativ?

Nimic mai sinplu;

a-cautati un plan cadastral (cu cote) al spatiului d-vs, pe care notati datele d-vs de contact (Nume. Prenume. nr de telefon, adresa obiectivului).

b-tabel cantitati generale, de la arhitect.

c-tabel suprafete detaliate pe operatiuni, de la arhitect.

d-intocmiti o lista scrisa cu renovarile si modificarile pe care le doriti in structura si amenajarea spatiului.

e-trimiteti toate acestea pe adresa nooastra de e-mail si in cateva zile unul dintre consultantii nostri va va contacta pentru a va cumunica un deviz estimativ.

Ionita Construct

LISTA DE PRETURI DETALIATA PE OPERATIUNI.

Va Rugam contactati serviciul E-mail.