Prezentare

Societatea Comerciala Ionita Construct  S.R.L a fost infiintata in 2006 avand  ca obiect de activitate distributia si comercializarea materialelor de constructii si finisaje  in deplina siguranta , precum si solutii tehnice in domeniul constructiilor si amenajarilor.

 • Compania are o experienta importanta in constructii, materiale si sisteme de constructii, fiind un partener ideal pentru constructori si dezvoltatori de ansambluri rezidentiale;
 • Societatea noastra are o prezenta substantiala pe piata din Romania, prezenta intarita de la an la an prin introducerea de concepte noi si inovatii, scopul urmarit fiind ridicarea continua a calitatii produselor si serviciilor oferite si satisfacerea continua a utilizatorului final;
 • Echipa Ionita Construct spera sa contribuie la cresterea semnificativa a contractelor dumneavoastra de afaceri, prin gama completa a materialelor pe care il ofera si  site-urile
 • www.davideo.ro
 • www.ionitaconstruct.ro
 • www.materialedeconstructii.eu
 • Ionita Construct este proprietara marcii cu acelasi nume si a procedurii comerciale inregistrate la OSIM (ce poarta numele de “metoda de afaceri”), ce sta la baza dezvoltarii primului parteneriat comercial privat din Romania realizat intre firme si a clientiilor sai.

2. Scopul crearii:

 • Prin crearea Societatii Comerciale Ionita Construct, am urmarit dezvoltarea in cadrul acesteia, a unei comunitati de afaceri puternice, bazata pe solidaritatea intre parteneri, avand drept scop, apararea si promovarea intereselor economice si sociale, comune si individuale ale membrilor afiliati. Am dezvoltat o logistica si o infrastructura adecvata, adaptata atat intereselor companiilor afiliate, cat si persoanelor fizice, care s-au alaturat ca parteneri.
 • Calificarea personalului  cu scopul obtinerii unui avantaj competitiv in raport cu concurenta.
  - noi produse  si oportunitati de dezvoltare.
  - stabilirea unor parteneriate solide cu furnizorii si producatorii.
 • Am reusit sa gandim aceasta afacere ca o oportunitate comuna pentru toti aceia care vor sa schimbe ceva in viata lor sau in activitatea firmei. Pentru cei care inteleg ca singuri si dezbinati suntem slabi si usor de supus si  numai impreuna, in calitate de  parteneri, cumparatori si comercianti, putem da o valoare reala nazuintelor noastre. Impreuna putem obtine puterea si protectia necesara, pentru depasirea oricaror bariere impuse de conjuncturi economice si politice. Impreuna putem dezvolta si aplica strategii de marketing si vanzare profesionala, adaptate la politicile agresive ale firmelor europene si la modificarile structurale ale economiei si pietei de consum.
 • Dorim sa construim impreuna cu toti cei care cred in noi si in ei insisi, o retea puternica capabila sa faca fata pe termen lung cerintelor, provocarilor si neajunsurilor de tot felul (economice, concurentiale, sociale, etc),  in interesul si spre beneficiul comun al partenerilor. Am reusit sa cream o afacere prin care putem oferi clientilor nostri (persoane fizice si juridice) indiferent de domeniul lor de activitate ori de produsele sau serviciile comercializate, sprijin si oportunitati de dezvoltare, pentru obtinere de venituri.

Ionita Construct,  de-a lungul timpului, a colaborat si colaboreaza cu anumite firme de producere a materialelor de constructii de calitate, printre ele numarandu-se:

Apla, Austroteherm, Ceresit, Deutek, Ejot, Fabryo, Isover, Knauf, Knauf Insilation, Kraft, Mapei, Menatwork, Moment, Rehau, Sika, Thomsit, Undefasa.