Hidroizolatii terase cu Mapelastic

Hidroizolatii terase

Impermeabilizarea sau mai precis hidroizolarea care vor fi placate cu placi ceramice tip gresie portelanata, travertin sau placi din piatra naturala, montate cu adeziv pe baza de ciment, este necesara pentru evitarea infiltratilor de apa in stratul suport (sapa de panta) prevenind deteriorarea placajului dupa perioada iernii, cu cicluri de inghet/dezghet; pentru a preveni deteriorarea materialelor de constructie a cladirii,  pentru inbunatatirea confortului in spatiile de locuit si pentru diminuarea costurilor de intretinere.

Grija echipei  societatii Ionita Construct de a pune in opera produsele grupului Mapei privind impactul pe care il au produsele sale asupra mediului inconjurator reprezinta mai mult decat o tendinta.

Fidel angajamentul sau de a promova in dispersie apoasa sau fara solventi.

Mapei a dezvoltat un sistem de impermeabilizare pentru terase si balcoane la cladiri noi cat si existente care si in cele mai grave conditii garanteaza protectia completa la apa, excelenta deformabilitate (esentiala pentru structuri supuse vibratilor si/sau miscarilor structurale) si durabilitate.

Solutia garantata de Mapei inpreuna cu Ionita Construct pentru impermeabilizarea teraselor si a balcoanelor consta in utilizarea produselor Mapelastic sau Mapelastic Smart, mortare pe baza de ciment bicomponente, flexsibile care datorita continutului de polimeri de inalta calitate, prezinta aderenta ridicata la beton si pe pardoseli existente de tip mozaic sau pardoseli ceramice.

Dupa intarirea finala, creaza o menbrana flexibila hidroizolanta inpotriva agentilor chimici precum saruri, sulfati, cloruri si dioxid de carbon.

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa it@ionitaconstruct.ro

Toate aceste materiale le puteti gasi doar la un click distanta: www.davideo.ro