Montaj, bisazza in baie model Tosca 10×10 cm

Colectia MISCELE model TOSCA 10X10 mm

Mosaicul este o tehnica ce a fost cunoscuta in cele mai vechi timpuri, In tinpul Renasterii era considerat cea mai rezistenta forma de pictura, asta pentru ca pietricele minuscule, asezate cu mare rabdare si maiestrie, puteau reda perfect un tablou, puteau fi montate la interior in bucatarii, bai, pardoseli, iar pentru fatade exterioare ale cladirilor, supuse intemperiilor, era necesara o forma de decoratie foarte durabila.

Este foarte important ca persoanele care monteaza Bisazza in acest sens.

De accea acest text si pozele prezentate mai jos in timpul efectuari lucrarii este dedicat persoanelor care aleg sa monteze mosaic Bisazza-este un “ghid” necesar punerii in opera a mosaic-ului, ca nu este loc de greseli de la inceperea lucrarii si pana la finalizarea ei.

Inainte de a trece mai departe am dori sa atragem atentia asupra unor puncte-cheie care nu pot fi trecute cu vederea daca se doreste obtinerea unui rezultat finl pozitiv.

Inainte de a incepe montajul trebuie studiat bine suportul pe care acesta se va face aplicarea (perete tencuit cu mortar pe baza de ciment, hidroizolatie tip mapelastic, perete din gips-carton, mesterii de la Ionita Construct realizeaza manual montaje de mozaic de orice dimensiune.

Perete OSB, sau alt tip de suport) si trebuie tinut cont ca fiecare suport in parte necesita o pregatire diferita,

Suportul trebuie sa fie perfect drept si regulat, trebuie sa fie consistent si stabil.

Pentru a obtine rezultate positive la lipirea mosaic-ului trebuie sa utilizati materiale recomandate din punct de vedere tehnic.

Chituirea: Inainte de a incepe sa intereasca chitul de rosturi, umeziti BISAZZA SCRUB in BISAZZA SHINE si, fara stoarcere, treceti de mai multe ori peste suprafata chtuita, cu o miscare circulara, pana ce chitul in exces de pe suprafata mosaic este emulsionata complet.

Urmariti intocmai schemele de montaj gasite in cutile Bisazza.

Transportati si depozitati cutiile Bisazza intodeauna in pozitie orizontala si in locuri ferite de umiditate si de ploaie.

Montajul se va face in locuri cu temperaturi cuprinse intre 5 grade si maxim 30 de grade Celsius.

O persoana care stie sa monteze nosaic este accea care monteaza in asa fel incat rosturile dintre placute raman acelasi pe toata suprafata montata.

Ionita Construct va pune la dispozitie mesteri pentru realizarea montajului de mosaic orice dimensiune: 10×10-12×12-20×20-30×30 mm.

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa it@ionitaconstruct.ro

Toate aceste produse si sisteme le gasiti la doar in click distanta: www.davideo.ro