Montaj, tavane pe grinzi de lemn

Sistem de tavane din grinzi de lemn - Schelet de sustinere metalic din CD 60X27.

Pentru constructii noi sau renovate. Se alege tipul de placi knauf si varianta constructiva in functie de cerintele tehnice si caracteristicile fizice ala cladirii.

Este posibila executia atat ca tavan placat direct pe grinzi, respectiv schelet de sustinere fixat direct pe grinzile din lemn, cat si ca tavan fals (suspendat).

In cazul unor exigente de izolare fonica / termica si, intr-o anumita masura, de protectie la foc, se adauga materiale izolatoare.

Avantaje:

Amenajarea spatiului nefolosit din poduri si mansarde, reprezinta de departe cea mai economica modalitate de a castiga spatiu locuibil.

Argumentele in favoarea acestei solutii sunt mai folosire a spatiului existent reamenajat si rapiditatea obtinerii unui spatiu locuibil suplimentar.

Sistemele Knauf si Rigips, indeplinesc prin combinarea panourilor de gips-carton cu materiale fono si termoizolante, toate conditiile impuse unor asemenea amenajari de catre confortul economic si de locuire.

Un rol important il joaca protectia contra umiditatii si etanseitatea la aer, indispensabile in orice cladire.

ISOVER Vario KM Dublex este prima membrana climatica inteligenta disponibila pe piata din Romania, cu propietati variabile, adaptundu-se conditiilor climatice.

isover-vario-km-dublex-iarna

In timpul iernii, membrana ISOVER Vario KM Dublex este etansa la trecerea vaporilor de apa din incaperea incalzita catre exterior, evitundu-se astfel fenomenul de condens.

isover-vario-km-dublex-vara
In timpul verii, ISOVER Vario KM Dublex isi modifica permeabilitatea si permite trecerea catre incapere a vaporilor de apa rezultati din uscarea elementelor din lemnale structurii.

Oferim o gama larga de servicii:

Montaj gips-carton, placari pereti, placari plafoane, tavane false, montaj pereti despartitori, compartimentari din gips-carton, montaj tavan casetat, scafe din gips-carton, modele rigips, forme geometrice din gips-carton, mobilier rigips, dressing-uri din gips-carton, baruri din gips-carton, arcade, rafturi din gips-carton, zugraveli interioare.

Oferim consultanta, idei de lucru, La cerere asiguram si materialele necesare.

In cazul in care doriti sa puneti intrebari legate de acest sistem sau de alta natura, accesati adresa de e-mail it@ionitaconstruct.ro

Toate aceste produse le gasiti la doar un click distanta: www.davideo.ro