Montaj, pereti din gips-carton

Placari de pereti - o termoizolatie buna, economie de bani.

Daca se doreste inbunatatirea izolari fonice sau termice, se recomanda placarea peretilor cu placi de gipscarton pe structura metalica.

Se obtine astfel o finisare perfecta a incaperilor, concomitent cu o izolare termica suplimentara.

Un alt avantaj il constituie rezolvarea pozitionarii cablurilor electrice sau instalatiilor in incapere, prin mascarea acestora in spatele peretelui de gipscarton.

Oferim o gama larga de servicii:

Montaj gips-carton, placari pereti, placari plafoane, tavane false, montaj pereti despartitori, compartimentari din gips-carton, montaj tavan casetat, scafe din gips-carton, modele rigips, forme geometrice din gips-carton, mobilier rigips, dressing-uri din gips-carton, baruri din gips-carton, arcade, rafturi din gips-carton, zugraveli interioare.

Pentru constructii noi sau renovate. Se alege tipul de placi knauf si varianta constructiva in functie de cerintele tehnice si caracteristicile fizice ala cladirii.

In cazul unor exigente de izolare fonica / termica si, intr-o anumita masura, de protectie la foc, se adauga materiale izolatoare.

Oferim consultanta, idei de lucru, la cerere asiguram si materialele necesare.

Avantaje:

Sistemele Knauf si Rigips, indeplinesc prin combinarea panourilor de gips-carton cu materiale fono si termoizolante, toate conditiile impuse unor asemenea amenajari de catre confortul economic si de locuire.

Un rol important il joaca protectia contra umiditatii si etanseitatea la aer, indispensabile in orice cladire.

ISOVER Vario KM Dublex este prima membrana climatica inteligenta disponibila pe piata din Romania, cu propietati variabile, adaptundu-se conditiilor climatice.

isover-vario-km-dublex-iarna

In timpul iernii, membrana ISOVER Vario KM Dublex este etansa la trecerea vaporilor de apa din incaperea incalzita catre exterior, evitundu-se astfel fenomenul de condens.

isover-vario-km-dublex-vara
In timpul verii, ISOVER Vario KM Dublex isi modifica permeabilitatea si permite trecerea catre incapere a vaporilor de apa rezultati din uscarea elementelor din lemnale structurii.

In cazul in care doriti sa puneti intrebari legate de acest sistem sau de alta natura, accesati adresa de e-mail it@ionitaconstruct.ro

Toate aceste produse le gasiti la doar un click distanta: www.davideo.ro