Amenajari dormitoare

Dormirorul ideal.

Dormitorul este spatiul in care ne retragem dupa o zi obositoare.

Pentru a amenaja aceasta incapere intr-un mod cat mai confortabil inspira-te din urmatoarele exemple.

Pentru a beneficia de un somn linistit si odihnitor trebuie sa tii cont de o serie de probleme ce intervin in amenajarea unui dormitor.

Vom tine intodeauna cont de dimensiunile camerei si in ceea ce priveste alegerea culorilor finisajelor si a obiectelor de decor, a stilului mobilierului, a plasarii acestuia in spatiu si in raport cu lumina naturala.

Culorile, piesele de mobilier, accesoriile, iluminarea, toate acestea au efecte deosebit de importante asupra modului in care ne simtim intr-un anumit spatiu.

Ideal este cel care se adapteaza diverselor nevoi prin intermediul anumitor zone specializate, fie ca este vorba de un dormitor destinat unui copil, unui adolescent, unui adult, sau unui cuplu.

Se considera ca cele mai relaxante culori sunt nuantele de verde si albastru.

Tonurile de albastru stimuleaza gandurile legate de ceruri si mari linistite, in timp ce tonurile de verde au tendinta de a oferi imagini cu paduri pasnice.

O alta culoare relaxanta pentru dormitor este albul, deoarece aceasta reflecta lumina, ajutundu-te sa te relaxezi mult mai usor.

De asemenea, nuantele de bej sunt considerate culori neutre. Un sfat bun ar fi sa stai departe de culoarea rosie.

Criterile de apreciere ale unei amenajari (zugraveli) reusite sunt sustinute de simplitatea formala a intregului si a detaliului.

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa it@ionitaconstruct.ro
Toate aceste produse le gasiti la doar un click distanta: www.davideo.ro